Det känns inte bra….

………har ingen bra magkänsla. Varför, jo för att Wilma är röd i öronen och vi ska tävla på fredag i Vårgårda, Tånga Hed. Risken är väldigt stor att det inte blir av pga att hon får medicin som som är dopingklassad. Men hennes öron är viktigare än tävlingen. Hon är inte påverkad på något sätt eller besvärad av det men hon är röd i båda öronen ut på insidan. Jag vet inte om det är svamp eller något annat men det måste kollas upp i alla fall så det blir att ringa veterinären i morgon.20140526-190906-68946401.jpg

Och så var Elsa halt hela dagen igår, hon ville knappt gå med på promenad så vi fick vända och gå hem igen. Förmodligen en liten sträckning på vänster framben som hon har fått av lek med sin boll, hon fullkomligt vräker sig fram efter att få tag i bollen. Och det är väldigt svårt att ha henne i stillhet men hon är bättre idag som tur är för hon igår var hon väldigt halt. Ville inte riktigt ta stöd med benet när hon skulle lägga sig ner tex. Och så har hon börjat löpa också så vi får väl se om hon Wilma med sig men det är inte riktigt dags för henne än, om en månad kanske, det var 7 månader som det senaste löpet var.

Bollgalen....jag släpper inte min boll
Bollgalen….jag släpper inte min boll

Hej hopp 🙂

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s