Veterinärbesök !!

Så fort jag kom hem (hade jobbat natt) så ringde jag till veterinären och kom fram direkt så, toppen…slapp att sitta och vänta på försöka ringa igen, så jag fick frågan, kan du komma in till kl 9….nej egentligen inte…har jobbat natt…det finns inga tider i morgon då…. nej, det är stängt på torsdag och fredag. Jaha det var lika bra att ta tiden, för in med Wilma var ett måste, vågade inte vänta längre. Som sagt och gjort… i med lite mat nästan på stående fot….Elsa fick vara hemma så hon fick sin mat och Wilma fick vänta med sin tills vi kom hem.
Wilma tyckte inte om att bli tittad i öronen, fick hålla henne ordentligt…det gjorde ont för hon var så svullen, det gjordes ett utstryk och det visade på svamp, massor….och början till en bakterier i ena örat men inga pseudomonas som tur är. Så det blev kortison 2 tbl morgon/kväll i 3dgr, 1 tbl morgon/kväll i 3 dgr, sedan 1 tbl varannan dag i 8 dgr och så fick jag ett rengöringsmedel som heter Otodine (dyrt var det) som är väldigt effektivt som jag ska rengöra hennes öron med morgon och kväll i en vecka sedan 1 ggr i veckan och sen blir det återbesök om 14 dgr. Hela kalaset gick på 1030 kr men det får kosta, öronen är jätteviktiga, det får inte bli en massa problem med det och det var första gången som hon var drabbad av detta och jag hoppas innerligen att det inte återkommer. Så det blir ingen tävling på fredag och inte nästa helg heller för Wilma. Kanske lika bra det… hon har inte varit riktigt hundra på en del moment så vi tar en liten paus tillsvidare och återkommer med nya tag och en förhoppnings vis frisk Wilma.

Och i säng kom jag strax efter kl 10 och det var racerfart hem kan jag säga …..rengöra Wilma öron, tabletter och hon fick sin mat och sedan i säng….jag somnade nästan direkt och gick upp halv 4, jag får lägga mig en stund på soffan i kväll innan jag åker till jobbet sedan för att jobba en natt till  🙂

20140527-171335-62015340.jpg20140527-171334-62014445.jpg

Hej hopp 🙂

En reaktion på ”Veterinärbesök !!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s