En lat varm solig dag !!

Igår blev det en tidig morgonpromenad innan det blev för varmt, Elsa tycker det är lite jobbigt att gå i värmen.  Det är ju åldern som börjar att ta ut sin rätt. Annars är hon pigg och alert. Så det blev en långpromenad på ca 7 km och ett dopp på hemvägen i badsjön till Wilmas stora förtjusning. Elsa fick bara gå i och doppa benen för hon löper och är på sista versen nu men vill inte att hon går och doppar sig helt ännu. Men Wilma var och simmade och tyckte det var jätteskönt och det blev en liten energikick för hon blev busig och ville ha gång Elsa i lek men hon var inte intresserad…för varmt….tyckte hon. Så det blev lite bollkastning hemma i stället.

imageimage

   imageimageimage

Sedan så spenderades resten av dagen på solsängen med två hundar som nödvändningsvis måste ligga mellan benen på en. En lat solig dag 🙂 🙂

Hej hopp 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s