Återbesök hos ”vetten” !!

 

Idag hade Wilma ett inplanerat återbesök hos ”vetten” i Herrljunga kl 9 så det blev en tidig morgon idag också. Lite stressad var hon men hon lade sig under stolen i väntrummet tills det var vår tur men sen…..blev inte roligt tyckte hon….väldigt jobbigt att bli tittad i öronen så jag fick ta ner henne på golvet. Men det såg bättre ut men fortfarande lite svamp kvar så det blir fortsatt behandling nu med kortisondroppar i öronen, tabletterna är avslutades i dag och så rengöring med Otoclean 2 ggr/dag i 7 dg och sedan 1 ggr/dag i 7 dgr. Sedan blir det ett återbesök den 26 juni och hon ska behandlas tills att det är helt borta; säger veterinär Anna. Både Elsa och Wilma får nu Viacutan Plus (innehåller essentiella fettsyror som ej kan syntetiseras i kroppen utan måste tillföras via kosten) och det tar minst 8 veckor innan man kan se resultat. Sen får vi se om vi ska fortsätta med det foder som hon äter nu, hon ska i alla fall äta upp den säcken hon har nu så får vi se om vi ska över till Royal Canin veterinary skin care.

 

imageJag skulle egentligen åkt till Alingsås och tränat med tisdagsgruppen på Bhk men jag tyckte det var för varmt så vi avstod det. Jag tycker det är jobbigt i värmen och även hundarna och där finns det ingen skugga någonstans heller så istället åkte till bästa Annie i Grästorp för hon fyllde år. Lite kaffekalas ute i trädgården och en liten promenad runt Forshall som nästan tog en timme och det var varmt för Elsa tog ett bad i ån och hon doppade sig ordentligt. Sen har vi slöat resten av dagen i skuggan 🙂

Forshall/Nossan

image image

Hej hopp 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s