Tråkigt med promenad

…på kända vägar eller hemmavägar så att säga, tycker Elsa eller så är det att hon tycker det är varmt, eller löpseg, ja jag vet inte. Vi försökte i eftermiddag men fick vända för Elsa ville inte. Hon stannar upp precis som om hon vill lukta på något men vänder och går åt andra hållet. Så jag gav upp och vände hemåt, ingen ide att släpa på en hund som inte vill gå men blev en liten sväng i alla fall 😀😀
När jag åkte och handlade så tog jag med hundarna och efteråt på hemvägen så tog vi en sväng i skogen bakom klubben. Då minsann var det roligt, det fanns många nya dofter och i skogen var skoj, hej och hå. 😀
I morgon och söndag ska Elsa och jag gå ett spår i Viltspårspokalen någonstans i Fåglum. Det ska bli spännande för det var ett tag sedan vi gick ett spår och om hon kommer att vara lite löpseg eller ha full koll på läget 😉😉

20140613-224357-81837162.jpg

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s