Elsas spår…från viltspårspokalen

…började redan kl 9:30 på söndagmorgon. Fick ett samtal på lördagseftermiddagen från spårdomaren som undrade om vi kunde komma kl 9 istället för han skulle möta upp en till tidigare så slapp han åka fram och tillbaka. Jag hade tur som fick spårdomare båda dagarna som bor i Nossebro så jag de inte så långt att åka.

Spårekipaget före oss gick ett snabbt spår så kl 9:40 var vi i spårrutan. Lite trevande i början men sen gick det bättre. Hon jobbade på bra men det var varmt och det syntes på henne. Hon tappar spåret på några ställen men hon ger sig inte utan hittar det igen.

Spårdomare söndag: Stig Hellström/Nossebro

20140615-230539-83139075.jpg 20140615-230538-83138176.jpg

image

På eftermiddagen åkte jag och hundarna till Lane-Ryr, Bojetorpet för att vara med på prisutdelningen kl 15 och hämta mina protokoll/diplom och där bjöds det på grillad korv och potatissallad. Det var soligt och varmt var det så man fick uppsöka lite skugga. Vi fick inget Hp denna gången och blev inte placerade men är nöjd ändå, det blev 1:a pris båda dagarna. Sammanlagt så var det 102 startande hundar och jag tror att det delandes ut 21 Hp.
Nu laddar jag och Elsa för Springernatta som går av stapeln den 28-29 juni på Hunneberg/Halleberg och det ska bli roligt.

Hej hopp 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s