Semester…..yees yees !!

image
Min frukostvy på morgonen 🙂

Kanske inte riktigt än……….. men på måndag så börjar min semester. Ska bli så himla skönt, bara gå hemma och dra och inte göra nå´t. Jo, lite ska man väl göra, träna lite på lydnaden med Wilma och träna rallylydnad med Elsa. 🙂

Idag så var vädret helt ok att gå en långpromenad med Elsa och Wilma, det var regn på gång frampå eftermiddagen så vi gick ut tidigt redan kl 9. Elsa tyckte det var lite varmt men vi tog det lugnt så när vi var tillbaka vid Nossan så tog hundarna ett lite bad för att svalka sig. Promenaden blev idag 7,6 km lång. Och denna gång stämde väderrapporten, det blev regn och 10mm kom det. Det regnade rätt så ihållande ett tag och Wilma trodde nog att det var åska i luften för hon var mig hack i häl hela tiden och hade koll på mig.

IMG_1482
Vårt lilla badställe i Nossan/Bredöl
IMG_1483

Författare: Elsa, Wilma och JoJo

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s