Ett inplanerat återbesök…

……hos veterinär Anna i Herrljunga var det idag på eftermiddagen. Och som vanligt så ska jag åka i sista stund så det gick lite fort ner dit men inga poliser eller kameror haffade mig. Innanför dörren så ville Wilma inte vara kvar längre utan ville helst krypa ner och gömma sig. Hon ville inte vara på bordet när Anna skulle titta henne i öronen så jag fick ta ner henne på golvet och sätta henne mellan mina ben så hon inte kom någonstans och hålla henne om halsen ordentligt, inte alls roligt tycker hon 😦  Men i alla fall så såg det mycket bättre ut så nu räcker det att jag gör rent öronen 1 ggr/v – varannan vecka och ger örondroppar Betnovat efteråt och trappar ut till att rengöra 1 ggr/mån. Sedan så får jag hålla koll om det verkar bli lite brungeggigt igen och då får vi åka till veterinären och kolla upp det och sedan gå vidare om det är så att hon är allergisk mot något….men det får vi ta då. Nu så är jag glad 🙂 att vi har fått ordning på öronen och det är nog Wilma med 🙂 ….för det här att göra rent öronen är ingen ”hit” tycker hon.

image
Wilma tar igen sig efter besöket hos veterinären

Författare: Elsa, Wilma och JoJo

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s