Ett litet kort träningspass och upplet i trädgården !

Istället för promenad igår så körde vi ett lite upplet i trädgården, 2 ggr var fick de köra. Jag hade gömt en liten dummie, en liten bit av en brandslang och en handske. Elsa fick sitta kopplad medans jag gömde sakerna, Wilma okopplad( hon sitter alltid snällt och väntar, Elsa tjuvar gärna) och sedan var det fullt fart på dom när de letade och kom tillbaka med varje grej och så ut igen. Detta är jättekul tycker de båda men 2ggr var räcker i värmen sen var de helt slut.
Senare på kvällen blev det ett litet träningspass när det var lite svalare hemma på gräsmattan, den låg i skuggan och så det fläktade det skönt. Wilma var med noterna direkt så med lite godis i handen körde vi ett litet FF med lite vinklingar o vändningar. Sen var det Elsa tur och det blev lite rallylydnad (har ju inga skyltar ännu så jag kör ur minnet) 😛 hon är lite ljudlig bara annars går hon fint och lugnt. Sen var det Wilmas tur igen och denna gång blev det; fjärren, Ink med stå och FF igen med mycket vinklingar åt vänster(jag har lite svårt att få till en snygg sväng) :p Och så var det Elsas tur igen; lite svängar från rallyn så båda fick två pass var och det räckte för de blev fort varma och trötta även fast var i skuggan.

Idag var vi till ”Skubbet” igen för en promenad i skogen, svalt och skönt, riktigt behagligt faktiskt. Tänkte passa på att leta efter en Geochace men när jag kom fram så förstod jag att här måste man ha långbyxor och stövlar på för det var ganska slyigt, hade ingen lust att gå ut där barbent och joggingskor man vet inte vad man trampar på 😛 Den tar vi nästa gång jag är där 🙂

Hej hopp 🙂

Författare: Elsa, Wilma och JoJo

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s