Min Moser max45…

…kom i brevlådan idag då den har varit på service och lagning. Jag tappade den i golvet för 4 veckor sedan 😦  Efter ett samtal med Lyckliga fårets skärsliperi så kunde jag skicka den dit för lagning. Efter 2 dagar så ringde de och förklarade att ett kretskort gått sönder och de hade inte ett sådant hemma så det fick beställas från Tyskland så det kunde ta lite tid och om det var OK att vänta… Ja givetvis, jag hade inget val så, så fick det bli. Och idag så kom den 🙂 …Fakturan visade att det hela gick på 1164:- …nytt kretskort och en ny motor också…den blev ju som ny…Det är vad den nästan kostade i inköp 2008. Jag gav 1276:- plus ett A5 skär nr 10 =2058 :- och jag tror inte att priserna har ändrats så mycket. Så nu har jag fått en ny klippmaskin 😉 och den kommer förhoppningsvis hålla många år till 🙂
Och äntligen….för Wilma är behov att trimmas nu, särskilt på halsen och även öronen behöver en genomgång och tassarna. Så nu i dagarna får det blev lite pälsvård 🙂

image

Hej hopp 🙂

Författare: Elsa, Wilma och JoJo

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s