Puh….vad det är varmt !!

Vad ska man hitta på att göra i denna värmen…… aktivitetsnivån ligger väldigt lågt just nu. Inte ens promenader på kvällen har det varit, Elsa tycker det är jobbigt och sedan så har det åskat en del och det tycker inte Wilma om och inte jag heller för den delen så vi får helt enkelt vänta på …bättre tider 🙂 🙂  …svalare väder 🙂
Vi var och badade i lördags i ”Hawaihålan” ett gammalt grustag och det var skönt vill jag lova och det tyckte hundarna också 🙂
Det fick apportera och simma efter dummies så de var nog ganska trötta efter det så när Wilma ville hoppa in i bilen då var det dags att åka hem. Elsa tycker detta är så kul att hon sitter och gnäller högljutt så en liten filmsnutt på det blev det 🙂

Elsa väntar på att få hämta dummiesen

20140726-171445-62085375.jpg

Hemma sedan så blev det ordentlig tork med hårfön vid svansroten och badcape på en stund för Elsa så hon inte skulle få vattensvans igen. Kan tyckas bli varmt men det är bra med värme och det är det enda som hjälper mot det.

Jag har börjat jobba och det är olidligt varmt uppe på avdelningen på mitt jobb, det står fläktar överallt och balkongdörr och fönster är öppna men det blir inte svalare förrän framåt morgontimmarna. Och att sova på dagen sedan går ju men det är varmt men det får gå.

Hej hopp 🙂

Författare: Elsa, Wilma och JoJo

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s