Nu är allt som vanligt igen !!

Semesterperioden är över och jag har jobbat snart sex veckor och snart är sommaren slut och hösten närmar sig. Både Elsa och Wilma har löpt färdigt så nu kanske man kan få lite lust till att börja träna igen.

Det har varit en väldigt varm och skön sommar men med mycket åska och skyfall som jag aldrig har upplevt förut. Men nu så har det återgått till det ett normalt väderläge. Till och med Elsa fungerar normalt igen, hon tyckte inte om värmen. Så nu blir det promenader igen och idag var vi till ”Skubbet” i Grästorp och gick en runda på 5 km. Och som vanligt så gjorde hon några små avstickare i skogen för att kolla läget.

IMG_1764

Igår var vi och tränade med tisdagsgruppen på Alingsås Bhk och vi hade verkligen tur med vädret. Jag var lite tveksam först att åka för det har ju regnat så in i bomben och åskat så de senaste dagarna men vädret såg riktigt lovande ut så vi gav oss iväg. Jag fick tips och råd i FF, Rutan och Hopp apport med Wilma. Och Elsa fick oxå en liten genomkörare i några moment från 3:an.
Efteråt så svängde vi in till Nolhaga park och gick en liten runda i bokskogen.

Och i kväll så tränade vi uppe på klubben och det var även uppsatt rallybanor för dom som ville pröva det. Jag gick två rundor med Elsa och sedan så körde jag lite FF med lite vändningar och vinklar med henne. Det gick ganska bra för hon pep inte så mycket som hon brukar göra. Vi testade oxå vittringen och hon tog rätt pinne 🙂

Sen var det Wilmas tur och värmde upp henne med FF och lite vändningar. Vi tränade på hopp apport, rutan endast skicket in och inkallning från rutan, ink med ställande, en platsliggning, sitt i grupp och till sist vittringen och hon tog rätt pinne, jiippiee 🙂
Så både jag och hundarna är nöjda efter kvällens träningspass och nu ligger de under köksbordet i sina bädddar 🙂

IMG_1760 IMG_1763

 

.

Författare: Elsa, Wilma och JoJo

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s