Trimning av öron och en liten skogspromenad !!

Denna veckan har bara flugit iväg och ikväll går jag på mitt nattpass med två nätter. Igår så var det dags igen för trimma öron och tassar på två damer. Det växer som ogräs för det var bara en månad sedan jag gjorde det. Bäst att hålla öronen luftiga för att slippa öroninflammationer. Wilmas hörselgångar har blivit jättefina och för att förebygga har jag börjat med Oticurant. Så först ut på trimbordet var Elsa, hennes öron och tassar går fort att trimma, hon har inte så mycket att päls. Sedan var det Wilmas tur, det var mycket päls som skulle bort både på öron och hals, tassar och klor fick sig en duning oxå så nu har båda damerna nyfrissade öron och tassar 🙂

Efteråt tog jag bilen till skogen för en liten promenad, tur att det fanns vatten i bäckarna så hundarna kunde svalka sig för det blev varmt efter ett tag att gå där, det blåste knapp och solen gassade på rätt så rejält när den kikade fram mellan molnen. Jag hittade några få kantareller och jag trodde i min enfald att skulle hitta mer där jag gick men tji fick jag för det. Men hundarna fick sin dagliga motion i skogen och även jag för jag var helt slut sedan efteråt och det blev soffan resten av kvällen 🙂

Hej hopp 🙂

Författare: Elsa, Wilma och JoJo

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s