En liten tur till skogen !

Måste ju bara ha en promenad dagligen så igår söndag efter att ha sovit några timmar efter nattpasset så gick vi upp till skogen en sväng. Vädret var ganska skapligt, lite molnigt och det varmt blev efter en stund i skogen för det blåste ingenting. Elsa älskar att springa i skogen och springer hela tiden runt, tittar och luktar så hon får motion medan Wilma håller sig nära mig.
Så var det då 1 september, första höstdagen, nu är sommaren över för denna gång men vi ser fram emot härliga höstdagar med klar och hög luft 🙂 och det blev en långtur idag, ca 7,8 km i det fina vädret. 🙂
Ikväll har vi vår lilla kurs som (jag, Annie och Gurtie), håller i uppe på klubben. En fortsättningskurs i lydnad som bla innehåller lite rallylydnad. Elsa och Wilma får vara hemma hos husse de får ändå sitta i bilen under tiden.

I morgon ska jag till Alingsås för en kurs via jobbet, kompetens höjande utbildning för undersköterskor, den är på 10 tillfällen fördelat på hela hösten så hundarna får vara på Hundens dagis i Gräfsnäs 8ggr och 2 ggr hos Annie, men i morgon ska de till Gräfsnäs 🙂

Hej hopp 🙂

Författare: Elsa, Wilma och JoJo

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s