Höstkläder fram !!

Sent igår eftermiddag så började regna och blåsa rejält så det var väldigt gott att krypa ner i soffan och titta på tv hela kvällen. Jag gick av på morgonen efter helgpasset och Stig hade varit ute med Wilma medan jag sov och gått en promenad. Han kom in precis när jag hade vaknat och gått upp och berättade då att under promenaden på ett ställe bakom vår lilla skog, där gräset var väldigt högt så reste sig en stor älgtjur, en tiotaggare upp, ett par 100 meter bort. Den stod alldeles stilla, Stig gick sakta bakåt men älgtjuren vände sig om och gick sakta upp mot skogen. Det fanns en älg till men stod nog antagligen skymd på något sett för han såg den inte då. Han såg dem senare springa iväg ute på åkern när han kommit ur skogen. Wilma hade inte sett älgen, hon tittade på något annat sa han. Tur var väl det, men jag skulle velat se hennes reaktion, om hon hade gjort det !!

Elsa fick också en promenad med husse. Han tog med henne i bilen bort till skogen och där fick springa så mycket hon ville 🙂 hon tycker det är så roligt och for runt och luktade hit och dit; sa han.

Idag fick promenaden vänta till vädret hade blivit bättre och slutat regna. Solen kom fram och vid halv 2 så gick vi ut. En runda på 4,8 km och det blåste rejält och i vinden var det bara 11 grader ute så man fick klä på sig varmt och en rejäl keps på huvudet.

I morgon blir det en längre promenad och träning i trädgården. Jag ska träna Elsa i rallylydnad och några lydnadsmoment med Wilma.

Hej hopp 🙂

Författare: Elsa, Wilma och JoJo

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s