Åh shit, vad nervös jag var….

Idag så gjorde vi debut i rallylydnad Elsa och jag på Angereds BHK och vi fick ihop hela 79 p och kom på 12:e palts av 20 starter. Jag är supernöjd med resultatet trots avdrag för lite småfel och nog ett klassiskt nybörjarfel… springa av banan efter målskylten…får man inte göra….först efter markeringen som markerar banan…..minus 5p på helheten…surt… men det lär jag nog tänka på till nästa gång.
Wilma var med men fick sitta i bilen medan jag och Elsa var på planen. Vi hade startnummer 18 men det var nog tur att jag gick och hämtade henne tidigt för att förbereda henne på planen bredvid, för där blev hon väldigt låg och ville inte alls vara med, tog inte emot godis, ingen kontakt alls, ville bara därifrån…….hmm, ska vi behöva bryta….. men med mycket lockande, mycket kontakt och godis så fick jag upp kontakten med henne igen, jag körde några moment med henne så jag kände att det funkade…och sedan så blev det vår tur…..åh shit vad nervös jag blev och jag riktigt kände att jag svajade till lite när jag gick in men jag tog ett djupt andetag så körde vi…..på första skylten så missade vi, hon skulle sitta medan jag gick runt henne men hon följde med runt..hm… hon kände nog att jag var lite nervös….men sedan flöt det på……oj det gick ju riktigt bra….. men så blev det ju miss i slutet vid målgång 😦  men vi klarade oss och det är jag jätteglad för, så nu har Elsa inlett en ny tävlingskarriär 🙂   i rallylydnad 🙂

IMG_1892
Jag köpte en rosett till henne för att hon var så duktig, för det är hon värd.

Hej hopp 🙂

Författare: Elsa, Wilma och JoJo

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s