Hunneberg-Eldmörjan !!

Kunde bara inte motstå en promenad på Hunneberg idag i det fina vädret. Det tar bara en halvtimme med bil upp dit och promenaden runt Eldmörjan är ca 5 km lång och tog 1 timme att gå runt. Alldeles ensamma var vi skogen, mötte inte någon inte ens några som brukar fiska vid sjön.
Efteråt så gick jag upp till Spiskupans resturang Bergagården för en liten fika som bestod av en räksmörgås och kaffe…..mmm…jättegott. Elsa och Wilma satt snällt bundna utan för medans jag var inne och köpte fikat som sedan intogs utanför i solen. Det gick lösa höns och en tupp utanför på gräset som gick runt och tiggde lite och Elsa fick syn på dem såklart så jag fick hålla hårt i kopplet för hon låg under bordet för kom dom närmare så skulle det vara kört….men de höll sig ifrån oss som tur var, det fanns andra de kunde gå till och tigga.

IMG_1893 IMG_1894

IMG_1903 IMG_1901

IMG_1902 IMG_1898 IMG_1900

Hej hopp 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s