Sten i fickorna eller rättare sagt i kängorna…

IMG_1912

Idag var det jobbigt att gå rundan på 6,5 km, det var tungt och jag var trött så in i bängen…..Trots att det regnade lite på förmiddagen och var ganska disigt så bjöd eftermiddagen på sol och det blev stundtals varmt, puh…..
På förmiddagen så hade jag gjort en liten sats äpplemos och bakat skållat fullkornsbröd, klantade till mig men bröden blev bra ändå. Under tiden som de jäste så dammsög jag av undervåningen så klockan tickade i väg. Det är egentligen bättre att gå ut på förmiddagen, man är lite piggare då.
I går tränade vl på klubben, det var min tur att vara ansvarig. Det plockades fram en rallybana efter alla konstens regler…… för det är inte lätt att bygga en…..men jag fick hjälp med den. Elsa fick gå banan 3 gånger och Wilma fick träna på Rutan, Ink m ställande, Fjärren och lite FF med vinklar och vändningar. Blev supernöjd med träningen, kändes väldigt bra. På måndag tränar vi lite igen och onsdag och tävlingar som är på gång är….lördag 18 okt ska vi tävla i trean Wilma och jag, söndag 19 okt KM i Rallylydnad, där ska Elsa och Wilma vara med. 🙂

Hej hopp 🙂

Författare: Elsa, Wilma och JoJo

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s