Träning i ösregn….

IMG_1924

…………….är väl kanske inte någon höjdare, men det skulle ju inte regna så mycket hade väderrapporterna lovat, lätt regn var det sagt. Hade tänkt att strunta i träningen men hade ett ärende upp till klubben ändå. j Och jag var inställd på att träna, så in med Elsa och Wilma i bilen med regntäcken på. Vi var 5 st som var där och vi var 3 som tränade i ösregn. Jag hade lovat en lite hjälp och att bli dirigerad inför tävlingen på lördag så jag tänkte att det är lika bra att ta ut Wilma med. Jag tog det moment så är lite struliga så det blev Rutan ( fick bli 3 skick, lade sig inte på kommandot, lite nosandet i rutan, hon hade nog lite svårt att se mig i lampljusen ) Inkall.m stå (ett skick som blev kanon, avslut direkt vid ställandet) Även lite fritt följ m vändningar, vinklar och ett FF med sättandet. Det fick räcka, Wilma var verkligen på hugget igår så det var roligt. Jag tog inte ut Elsa, hade egentligen tänk att träna lite rallylydnad med henne, men i och med att det regnade så blev det ingen bana byggd.

I helgen är tävling i lydnad för Wilma och KM rallylydnad för både Elsa och Wilma.

Hej hopp 🙂

Författare: Elsa, Wilma och JoJo

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s