Så nära, så nära…..

IMG_1799

…….vi var ifrån ett 1:a pris i klass 3 idag. Men ett 2:a pris med 238,5 poäng är inte fy skam heller. Med en nolla på rutan (som jag bröt) hon gick precis in i rutan och började luktade på konen till höger (det luktade tydligen väldigt gott för flera hundar var också där och nosade), så hon hörde inte mina kommandon, jag försökte få henne att lägga sig men hennes öronen var stängda……så jag bröt där och när man tänker efter så kunde jag har tjatat lite mer så kanske hade hon lagt sig för hon var ju i rutan, Gaahh !!! Men det är klart att man känner sig lite frustrerad men det är bara att… bryta ihop och komma igen !!! 🙂
Tyvärr så ligger mina nerver utanpå mig och Wilma känner av detta och blir lite låg. Jag var så nervös och domaren sa till mig flera gånger; andas, andas. Men jag är så nöjd ändå och vi har inte tävlat sedan i våras och med träningen har det varit lite si och så med. Men vi tar nya tag och nästa gång sätter vi ett 1:a pris 🙂
Jag har inte planerat in några mer lydnadstävlingar framöver med Wilma men ett KM i lydnad blir det nästa söndag för både Elsa och Wilma.

Hej hopp 🙂

Domarprotokoll.

IMG_1929

Författare: Elsa, Wilma och JoJo

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s