Äntligen lite sol !

Idag har det varit ett helt OK väder ute. Inget regn, Yeess, lite sol, Yeess, så långpromenad blev det, ca 6 km. Det har varit lite dåligt med de lite längre promenader de senaste dagarna pga det uschliga vädret.

Sedan på eftermiddagen så tog jag tag i trädgården med lite lövkrattning, fixa till rabatterna och lite annat plock. Det var faktiskt rätt skönt att gå och ”pula” lite för sig själv. Elsa och Wilma tyckte det var jättetråkigt så de satt mest och tittade på vad jag gjorde.

Sedan var det dags för onsdagsträningen och det var min tur att vara värd idag. Det plockades fram en rallylydnadsbana som vi hjälptes åt med och en ruta fixades och de stora lamporna på plan skulle tändas för det blir ju mörkt fort nu.
Vi blev några stycken som tränade och jag gick med Elsa först 2 ggr i rallybanan, sedan fick Wilma gå en gång men sedan så körde jag mest lydnad och det blev  ”rutan” 1ggr, fjärren 2ggr, inkall. med stå(första inte bra, andra gången bättre) vittringen gick jättebra så det fick hon göra 2 ggr och lite, lite FF med lite vinklingar och vändningar. Jag tänker bara köra 2-3 moment varje gång och mest de som hon faktiskt kan bli bättre på 🙂 och nu tränar vi bara för att det är roligt och vi kommer igen till våren och då ska vi sätta ett 1:a pris 🙂

IMG_1967.JPG

Hej hopp 🙂 I morgon blir det långpromis igen 🙂

Författare: Elsa, Wilma och JoJo

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s