Finns det hjärterum så finns det stjärterum ❤️

IMG_1987.JPG

Elsa satte sig först på stolen tittade ut genom fönstret och sedan så blev Wilma lite nyfiken och undrade vad Elsa såg för något därute och hoppade också upp och så satt de bägge två på stolen kikade ut genom fönstret, det såg så gulligt ut så jag  bara måste föreviga detta ögonblick ❤ Mina sötnosar ❤

Igår var jag på första kurstillfället i Tävlingsledare för lydnadsklass i Skara, nästan hela dagen blev det, mellan kl 10 -16. Vi hade teori/praktik och skulle lägga en bana för klass 1/ klass 2 /dirigera 2 st hundekipage. Den är på 16 timmar som är uppdelat på 3 tillfällen till. Det är svårt att få till datum som alla kan. Men till slut kunde vi enas om när vi skulle träffas nästa gång. Det blir en gång till med praktik och så ska vi skriva provet och så blir det avslut med praktik/prov. Vi ska då lägga upp en bana för klass 3 och Elit. Tur att man har tävlingserfarenhet och har kommit en bit på väg genom lydnaden, för att lägga upp en bana och dirigera Eliten ter sig lite skrämmande. Men förhoppningsvis klarar man det också.
Jag har varit tävlingsledare förut, för klass 1 och klass 2 men nu ska man vara auktoriserad av Sbk och det ska förnyas vartannat år.  Då, för 5-6 år sedan var det en skrämmande tanke att man skulle få dirigera Eliten och då hade man hade inte en susning om hur momenten var och hur det såg ut. Men nu har man ju varit där och nosat på några Wilma och jag så det ska jag väl fixa 🙂

Idag blir det en slappardag och långpromenad med mina tjejer.

Hej hopp 🙂

Författare: Elsa, Wilma och JoJo

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s