1:a advent….

frsta-advent_23756397……..var det igår och det lackar mot jul. Jaha, då var man inne i december och nu går det med rasande fart mot jul. Och ingen snö i sikte ännu men nu har det frusit på så inga smutsiga och leriga tassar som behöver duschas av efter promenaderna. 🙂

FullSizeRender

  I lördags så lyste faktiskt solen ute och det var någon minusgrad så det var jättehärligt så det blev en långpromenad förstås för att ladda upp batterierna igen. Rätt som det är så är det mörkt och kulet igen. Som idag tex, vaknade kl två efter ett nattpass, var nog rejält trött och det var jobbigt att åka hem på morgonen, men i alla fall så det blev att skynda sig ut, det mörknar fort nu och klockan blev tre innan vi kom ut. En snabb runda på en timme blev och det blåste lite snål och det bet i kinderna.

IMG_2061Synd att man inte kunde åka på rallylydnaden med Elsa, men med en tik i höglöp så är jag glad att jag valde att stanna hemma. Hon har varit ”pain in the ass” jobbig. Gnällig och pipig, vaktat på hankatten Moses, väntat ut honom och ”juckat” på den stackarn, Men han är van som sagt men oftast så lägger han sig ner platt på magen så kan Elsa stå där och jucka bäst hon vill.
Sen så har hon blivit tjuvaktig också på gamla da’r. Står och hänger över kattmatskålen när katterna äter och oj, där slank tungan ner i skålen. Sitter och piper och väntar på mat och när maten kommer fram då piper hon högt och tydligt talar om att ”skynda dig på med maten, jag är så hungrig” och så ”sluurp” så är maten slut.

IMG_2057
Elsa väntar på att det ska trilla ner något…

Hej hopp 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s