Regn och regn, grått och blött !!

advent2-2

2:a advent och regnet öser ner och det är svårt att få julstämning. Det är blött, skitigt och idag har man inte haft lust att sticka ut näsan så Elsa och Wilma har bara fått gått ut och kissa på gräsmattan. Man har varit jättelat och legat på soffan nästan hela förmiddagen. Så ingen promenad idag i skitvädret, det får vi ta i morgon och hoppas att vädret är bättre.
Både Elsa och Wilma blir lite rastlösa när det inte händer något. Elsa ligger och piper, Wilma går och tittar och blänger, plockar fram bollar och tycker att vi ska göra något.
Men jag gjorde dom till viljes en liten stund i kväll, Wilma fick göra fjärren och vittring och Elsa fick göra några från rallylydnaden.

I fredags var det sista tillfället på TL-utbildningen, vi hade praktik och 8 hjärnor och viljor skulle lägga upp en bana och sedan dirigera ett Elit-ekipage. Vi fick 4 moment var och jag fick momenten sitt i grupp, hopp metallapport, dirigeringsapportering och fjärren. Vi var nog lika nervösa allihop och några småfel gjorde vi men vi var alla godkända på det skriftliga provet så nu är vi färdiga Tävlingsledare 🙂

Denna veckan har jag tänkt att klippa Elsas tassar, öronen tog jag i torsdag på dom båda och sedan så ska de duschas så det blir fina till jul, hur länge det nu varar i detta sketvädret.

Hej hopp:)

3 reaktioner på ”Regn och regn, grått och blött !!

  1. Ja vädret kan ställa till det. Särskilt om det är dåligt väder länge. Så trist att vara ute då. Har också två som inte vill gå ut i regn.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s