Efter regnet och stormen….

…som drog förbi så tittade solen fram helt plötsligt så här gällde det att snabbt på få sig kläder och regntäcken på hundarna och ge sig ut på en runda. Det fick bli en timmes promenad då vädret var ganska osäkert. Det kom en liten liten regnskur men den drog snabbt förbi men skönt var det i alla fall att komma ut friska luften.  Igår var det sista tillfället på kompetenshöjande utbildning för undersköterskor och jag slipper tidiga mornar, jag hatar att gå upp tidigt efter klockan. Inser nu att jag aldrig skull orka med att jobba dagtid igen. Jag tycker det är skönt att jobba natt och för hundarna skull är det perfekt. Matte alltid hemma utom dom timmarna som de är själva efter att husse åkt till jobbet och tills jag kommer hem.

IMG_2078

I morgon blir det bad för bägge damerna och tassmanikyr för Elsa och sedan får vi se om vädret tillåter för det årliga julkortet. 🙂

Hej hopp 🙂

Författare: Elsa, Wilma och JoJo

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s