Lite av varje även lite sol och regn !

Idag så stod det bad på schemat för bägge damerna men det tog vi först till kvällen. Men först så hann vi både med långpromenad med lite busspring på fälten så de fick springa av sig lite. Och när vi kom hem så la jag upp en ruta så Wilma fick träna den. Det blev även lite fjärr, lite vändningar på stället och stegförflyttningar. Sen så började jag lite smått att få henne till att springa till en kon och stanna på kommando. Det gick väl ganska bra hon fatta vad hon skulle göra men vill gärna skalla. Så jag kände mig ganska nöjd att jag fick till ett litet träningspass med bägge damerna 🙂

Elsa satt innanför staket och tjöt att hon också ville vara med men fick vänta på sin tur. Så när jag var färdig med Wilma var det hennes tur. Försökte på en ett skick till rutan men det är lönlöst, hon springer fint in i rutan, ställer sig-men när jag kommenderar ligg så tar hon flera steg som resulterar i att hon kommer på linjen eller utanför…grrr…envisa gamla dam…det är bara godis som hägrar…. för hon vet vad jag har i fickorna. Så det fick lite svängar, snurr, sitt och ligg-stanna kvar från rallyn

IMG_2100
Två nöjda och trötta damer efter promenad och lite träning trängs i samma bädd, mysigt ❤

Nu ikväll så bägge damerna badat och ligger nu soffan och täcken på så de inte blir avkylda. Wilma måste ha ett täcke på annars så står pälsen åt alla håll på henne.

Hej hopp 🙂

Författare: Elsa, Wilma och JoJo

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s