Skitväder !! :(

IMG_2103

Promenad mellan skurarna fick det bli idag. Såg riktigt lovande ut ibland, solen kom fram…Yes, nu klarnar det upp… men så blir det mörkt igen och himlen öppnar sig. Så vid tretiden såg det rätt så OK ut så på regntäcken på Elsa och Wilma. Men det mörkna på igen och när vi nästan var hemma så kom det en skur igen och sen började det bli lite skumt och blev svårt att se, allt var som ett grått töcken så jag fick koppla dom för jag kunde inte se var de sprang. Sen blir det en massa skumma figurer och skuggor i skymningen, tycker Elsa och Wilma, en massa dofter, så det blev väldigt intressant helt plötsligt och de var långt före mig på vägen.
I morgon blir det en tur till Bollebygd för att hälsa på kennelmamma Kari 🙂

Hej hopp 🙂

Författare: Elsa, Wilma och JoJo

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s