En liten utflykt idag !

Idag så for vi iväg till Bollebygd för att hälsa på Wilmas uppfödare. Det var halkigt var på morgonen, lite frostigt och man hade ju hoppats på att det skulle vara uppehåll för en gång skull. Men icke då, när jag närmade mig Alingsås så såg det väldigt mörkt ut och så började regna…… när jag jag närmade mig Bollebygd så var det lite mer snöblask och regnskurar. Det blev en liten promenad i skogen med alla hundarna. Fem ESS och en lite strävhårig tax som hette Lixa. Det var tur att jag tog med regntäckena till Elsa och Wilma, för dom fick jag sätta på när vi skulle gå, för givetvis så började det regna lite. Skogen gav ju lite skydd men ändå, Elsa slapp att bli blöt inpå bara skinnet, hon har så tunn päls efter fällningen och sen så slapp man få dyblöta hundar. För det skulle springas och undersökas överallt, särskilt Elsa till skillnad från Wilma som helst håller sig nära mig och tar inte ut svängarna så. Efteråt så blev det kaffe och smörgås och det smakade väldigt gott 🙂 Tack Kari, alltid lika roligt att komma till dig 🙂

Ja det blev nästan en heldags utflykt för jag åkte kl 10 och var hemma igen vid 4 tiden och då hade jag också svängt in till Alingsås för att köpa hundmat. Synd med det tråkiga vädret, regnskurar/snöblandat.

I morgon om en vecka är det julafton och så ska man försöka få lite julstämning,….. men det är svårt i det här vädret men det är bara att gilla läget. Snö och kyla kommer vad det lider.
Hundar-Vid-Jul-42835Hej hopp 🙂

Författare: Elsa, Wilma och JoJo

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s