Halkigt värre !

cropped-img_0886.jpg
dec-2013

Så halkigt på vägen idag så det gällde att passa sig. Elsa och Wilma fick gå lösa på för det var så svårt att gå, risken var stor att de skulle dra omkull mig för det var rena isgatan. Även på grusvägen var det halt. Vi gick inte så långt idag utan vi tog en kortare runda över en gräsåker så där kunde de springa av sig.

Vi fick till lite träning hemma sedan, jag satt upp en ruta så Wilma fick träna lite på det. Och det var ju jätteskoj tyckte hon 🙂 och fjärren tränade vi på också och det gick galant. Prövade också på att skicka henne till en kon och stanna på kommando och det gick jättebra 🙂 Duktig tjej !!

Elsa fick sig också en dos träning på lite rallymoment och det gick också galant. Vi har en tävling den 16 januari i Ulricehamn att träna inför men får vara förberedd på att man blir bortlottad då det är max 50 ekipage och just nu är det  81 anmälda.

Ikväll går jag på ett nattpass på två nätter och till helgen får man väl ta och plocka fram lite fler tomtar, pynta lite mer för att försöka få lite julstämning.

Hej hopp 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s