Det där med smällare….

……är inget roligt tycker Wilma, men vi hade tur i år. Det sköts inte alls mycket härute i Malma och det är jag glad och tacksam för. Vi bytte fönster runtom i hela huset för 1 år sedan och det isolerar bort ljudet utifrån mycket bättre.
Hon ville prompt gå ut och kissa efter maten igår runt sextiden och samtidigt så hördes det från ett fyrverkeriet i Nossebro …..hon hörde det in. Men vi gick ut ändå…hon ville ju kissa. Det smällde….. men inte mycket, det var ju 5 km bort men i vinden så hördes det väl. Jag försökte få till att det var något roligt som hände där ute, så jag fick henne till att skälla, att det var jättekul…. så vi sprang runt huset och hon skällde och så kissade hon 🙂
Nästa kisse-stund för natten var runt 22 tiden och det var lugnt ute då, så hon gick och kissade men sedan så var det så klart en raket och smällare som gick av någonstans i närheten och som tur är har man inhägnat med staket runt om huset för hon sprang till dörren men hon kom snart och tittade och undrade vart jag var. Elsa…. hon brydde sig inte alls.

IMG_2169
IMG_2165
Så här såg det ut i soffan vid tolvslaget, tv:n överröstade smällarna utifrån :)

Vid halv ett gick vi och lade oss men jag märkte att hon låg och lyssnade så jag hämtade en radio som fick stå på med lite musik i några timmar så att hon skulle slappna av och somna.

Idag är det mulet med +5 grader ute och lite blåsigt. Det blir väl en promenad så småningom och man får räkna med att det blir smutsiga hundar igen för snön är nu borta, tråkigt 😦

Hej hopp och God fortsättning alla 🙂

Författare: Elsa, Wilma och JoJo

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s