Lite oväder !!

Det har blåst stormvindar hela lördagskvällen och natten, stormen ”Egon” var i farten så vi blev utan ström två gånger. Första vid halv åtta till kl nio och sedan lagom tills filmen Top Gun var slut strax efter vid 23 tiden, så då var det ju bara att lägga sig och försöka komma ihåg var det var tänt någonstans så man kunde gå och”släcka”. Tänkte jag skulle läsa lite innan så det fick bli till ficklampssken och det gick ju ganska bra 🙂 Det var svårt att somna för det tjöt rejält i knutarna men till slut kom John Blund. Vaknade efter två timmar och märkte att det lyste i en lampa i rummet bredvid, strömmen tillbaka, yes…så det fick bli en runda i huset och släcka en del lampor.

IMG_2181

Idag så var det betydligt lugnare och inga skador på varken hus eller träd i trädgården, allt stod kvar. Och så började snöa och det blev alldeles vitt ute men kramsnö såklart. Och det har snöat hela dagen till och från så det har kommit ca 3 cm och just nu är det -3 grader kallt. Men lyckan blir nog kort att det är äntligen snö igen för i morgon väntas töväder och snö som övergår i regn 😦

Vi hade bestämt en tid för att träna i ridhuset idag inför rallylydnaden den 16/1 i Ulricehamn. Vi blev 5 st som kom och tränade så det blev väldigt lyckat. Gurtie hade byggt upp en nybörjarbana så det var bara att köra på. Elsa var jätteduktig men väldigt pipig och taggad. Jag körde igenom banan flera gånger med Elsa och Wilma fick träna lite på några lydnadsmoment. Hon var jättetaggad och tyckte det var hur kul som helst att träna igen. Så till rutan sprang hon som skjuten ur en kanon och ställde sig direkt och lade sig ner på komnado 🙂 🙂 och återgången blev jättebra. Skulle ha filmat detta för det såg jättekul ut när hon sprang iväg…yes yes ..åh vad roligt, superkul. Fria följet med vanlig marsch, språngmarsch gick oxå väldigt bra, vändningar och vinklar satt väldigt bra oxå. Så jag är supernöjd med bådas träningar idag.

Hej hopp 🙂

Författare: Elsa, Wilma och JoJo

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s