Extrem väder !! ☔️❄️⚡️🌀

Blä, blä och åter blä för detta vädret som är just nu. Ena dagen så är det lite snö, lite kallt och uppehåll. Och nästa dag så regnar och blåser och snön pust väck. F**n det är så skitigt och blött. Inget roligt alls. Just nu vräker det ner blötsnö som senare ska gå över i regn och stormen Rachel är på gång så idag blir det ingen promenad överhuvudtaget. Vi stannar inne till Wilmas stora förtret för hon vill ut och göra något. Elsa struntar nog i vilket, hon ligger nog hellre inne i soffan. Istället så jular jag av och slänger ut granen. Den har gjort sitt nu och alla tomtarna har lagt sig till ro och är välkomna upp 10 mån igen. Så nu väntar ljusare tider och vår, fast det är långt kvar än, januari är så seg, likaså februari och mars. Vi får tänka tillbaka till den härliga sommaren vi hade förra året och hoppas att vi får en sådan i år också. 🙂

I morgon ska jag och Elsa till Ulricehamn för att tävla i rallylydnad och försöka få ett godkänt resultat till 🙂

Nä nu kallar sängen, Elsa och Wilma har redan törnat in på soffan, go´natt, 💤
Hej hopp 🙂

Författare: Elsa, Wilma och JoJo

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s