Tränat idag…..

….men först tog vi en promenad på 6,6 km. Det snöade pytte lite och vitt på backen så det var skönt att slippa skitiga hundar. Det ligger runt nollan ute så snön ligger ju kvar men skulle önska att det blev lite kallare.

image image

Senare på eftermiddagen så åkte vi in till ridhuset i Nossebro där klubben hade bokat en timmes träning för dom som ville. Bara att få komma dit och träffa andra hundar som är en bra socialträning som också är en bra störning när vi tränar. Elsa fick träna lite rallylydnad då en hade turligt nog med sig rallyskyltar så vi ställde upp en liten bana och körde några varv. Wilma fick gå banan en gång men hon har lite svårare för det då hon i vissa moment har svårt att sätta sig framför mig och vill gärna sätta sig snett. Men med lite mer träning så fixar hon det säkert.
Wilma tyckte det var jättekul att få åka någon annanstans och göra något annat så hon var väldigt taggad så vi körde lite FF med vändningar och vinklingar. Jag vill inte hålla på att nöta på FF för mycket med Wilma då det kan bli tråkigt och hon tappar koncentrationen, så jag lägger mer vikt på andra moment.
En Ruta med ställande och läggande som andra skicket satt som en smäck, kanonbra. Ett ink. med ställande två gånger , belöning med boll satt också väldigt bra.
Vi tar det lite lugnt med träningen just nu och kör bara något moment då och då hemma i trädgården. Jag har en planerad tävling på gång med Wilma och det är den 11 april.
Nu ligger Elsa och Wilma nöjda i varsin bädd och sover.

Hej hopp 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s