Snö så det räcker…tycker jag !

När man tittade ut genom fönstret på morgonen så såg man det här…..en till en alldeles vit värld. Det hade snöat under natten och morgontimmarna inte mycket men så pass att det blev en ca 7-8 cm snö. Tung snö…fy inte roligt att behöva skotta det.
Men det är lika bra att det kommer ner nu i stället för i mars när man går och väntar på våren.
Vi gick en timmes promenad i snön, plogat på vägen men inte på grusvägen så det blev att plumsa lite i snö. Men man fick akta sig så man inte dratta på ändan för det var snorhalt på vissa ställen.

IMG_2226
Elsa med sitt Hurttatäcke som jag köpte på Facebook-begagnade hundsaker köp och sälj. Man får vara rädd om gammeltanten.
IMG_2225

I eftermiddags fick hundarna följa med husse i bilen ut till Mattias och där fick de springa lösa ute på åkern. Elsa vill gärna springa och titta om det finns några färska spår. Jättekul tycker Wilma….då springer vi och leker lite….och så hänger hon i Elsa s öron men Elsa är inte alls intresserad att leka….hon ska leta efter spår….hej och hå.
Husse tycker att Wilma har blivit glad i att få följa med honom igen och springer gladeligen ut i skogen och är inte alls rädd längre. Jättekul att få åka med husse i bilen. Det verkar som det där dumma minnet med el-stängslet är borta…för tillfället.

Hej hopp 🙂
Nu blir det soffmys med hundarna 🙂

Författare: Elsa, Wilma och JoJo

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s