Takdropp, sol och hopp om en annalkande vår !

Himmel blå och sol vaknade man upp till idag. Lite lätt fruset hade det varit under natten. Så en långpromenad blev med Elsa och Wilma idag. Härligt med sol… man kunde nästan ana lite vår i luften och med en lufttemperatur på 13 grader och 8 grader i skuggan så kan väl säga att det är vår i luften.

IMG_2240 IMG_2243

IMG_2245
Nossan i vårflod …
IMG_2241
Vid vårt lilla badställe vid Nossan

Är ledig till fredag så jag ska njuta av solen, promenader och lite pyssel inne och vid datorn. Lite lättare lydnadsträning med ”damerna” får det ju bli. Synd att gårdsplanen börjar bli till issörja med grus annars har det varit ett bra ställe att träna på. Hej  hopp 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s