Den dagliga promenaden….

….är ett måste för mig och givetvis för Elsa och Wilma som ska ha sin dagliga motion. I Nästan ur och skur går vi ut på en runda på minst 5 km. Ett sätt för mig att rensa huvudet och gå igenom allt som man har på planeringen så man inte glömt något.
Idag blev det nog 7 km i ett småkall blåst, mulet men när man kom in lä så var det riktigt skönt.Tyst och bara sus från gran och tall hördes, härligt. Det var lite isigt på en del ställen på grusvägen där solen inte kommit åt så man fick hålla tungan rätt i mun och gå försiktigt.

Idag är det fettisdagen så det blir till att åka köpa en semla senare som man kan smaska på framåt kvällen, mums. Elsa och Wilma får ett litet tuggben att knapra på 🙂

image
image

Jag lade ett snabbspår/personspår som bara låg 5 min, för att börja så smått med spårträningen. Egentligen ett ganska lätt spår med tanke på liggtiden. Inget blodspår idag men det ska bli det så småningom. Wilma fick gå först, hade lagt ut en handske, dummie och till sist en apportpinne. Inget intresse att plocka det, spåret var intressantare men hon tog apportpinnen 🙂
Sedan var det Elsa tur och hon fick gå samma spår och det var inga problem för henne att hitta var vi hade gått, svansen gick som en propeller 🙂 Sen fick hon fortsätta i ett eget spår och det var heller inte några problem 🙂
Tänk om man kunde få ändan ur vagnen och lägga några spår för det är ju så roligt när man ser hur duktiga tjejerna är 🙂 och så får de jobba lite med hjärnan 🙂

Hej hopp 🙂

Författare: Elsa, Wilma och JoJo

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s