Är våren på gång tro eller….

Det är härligt väder ute men blåser lite kallt men solen skiner, hurra….. Man hör lärkan och tofsviporna har kommit, det är väl ett vårtecken om något. Idag blev det en långpromenad på ca 7 km i det fina vädret, lite smutsiga blev de på benen men det får man ta, in i duschen bara 🙂 Och i morgon ska det ändå bättre väder 🙂 Yes yes härligt.

IMG_2313
IMG_2315
Väldigt gott att ta igen sig efter promenaden

Wilma löper och är i höglöp de här dagarna så hon är väldigt intresserad av andra hundar just nu och viker undan svansen så fint. Hon går och puttar på Elsa och Elsa luktar henne i bak och tvättar lite….

Har tänkt i 2 veckors tid att trimma till Elsas och Wilmas öron och idag blev det gjort. Äntligen, skulle ha tagit tassarna också men tiden räckte inte till, det tar ju en stund så det får vänta tills nästa vecka.

IMG_2323
IMG_2326
IMG_2324

Klubben körde igång med drive in träningen ikväll och vädret var ju perfekt så vi åkte upp en sväng. Hon visste att något var på gång för jag hade ställt fram koner i hallen så hon satt och väntade på att vi skulle åka.
Elsa fick träna lite rallylydnad, vi gick banan 3 gånger. Wilma fick träna på rutan, den satt som en smäck 🙂 Fjärren, vändningar, stegförflyttningar, hopp apport och lite FF.
Wilma och jag är anmälda till tävling hemma den 11 april så det blir att börja träna på allvar nu 🙂 och som tur är att hon löper nu så är det gjort när tävlingssäsongen drar igång  🙂

IMG_2328
Wilma sitter och väntar att vi skall åka

Hej hopp 🙂

Författare: Elsa, Wilma och JoJo

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s