Morgonstund har guld i mun…

…..som ordspråket heter. Idag var jag uppe med tuppen, strax efter klockan sju klev jag upp, hade  lite svårt att somna om när man visste att det skulle bli fint väder ute. Och sedan tyckte både Elsa och Wilma att jag skulle gå ur sängen. Jag somnade strax efter 23 i går efter att läst några sidor i en bok så jag har fått mina 8 timmar skönhetssömn 🙂

Så det blev en promenad på 6,5 km idag i det härliga vårvädret. Det var över 10 grader varmt ute och det är bara början av mars än. Man kan ju undra när bakslaget ska komma, blir väl säkert runt påsk, då brukar det alltid svänga om och bli snö eller regn, aprilväder så att säga.

image

Det blev lite stök i trädgården, man måste passa på när det är bra väder. Jag krattade ur och städade rabatterna på massa gamla eklöv som aldrig försvinner. Även klippt ner klematisen för på den var det stora gröna skott. Lite tidigt för den att börja skjuta skott.Ryggen är definitivt inte van med sådant kroppsarbete så nu är jag så trött i ryggen och det värker så det blir till att inta ryggläge i soffan sedan.

Elsa går och passar på Wilma som är i höglöp, hon vänder upp rumpan så fort Elsa kommer i närheten. Och medans jag tvättade bilen så grävde Elsa efter sork, underminerat bakom lillstugan igen så hennes tassar var dubbelt så stora efter det, en massa jord satt kvar så det blev en liten dusch sedan. Så det blir till att klippa tassar på damerna snart innan de blir alldeles vildvuxna 🙂

Hej hopp 🙂

Författare: Elsa, Wilma och JoJo

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s