Hipp hurra för Wilma idag….

Wilma 3 mån
Wilma 3 mån

…för hon blir 6 år idag. Tänk vad tiden går, det kändes alls länge sedan som hon kom som en liten frisk fläkt till oss och Elsa undrade vad det var för en liten stolla som gärna ville busa och hänga i hennes öron. Ett stort tålamod hade Elsa med denna lilla busa och dom är idag väldigt måna om varandra. Det har aldrig varit något gruff dem i mellan, någon enstaka gång har väl Elsa sagt ifrån men det har aldrig blivit något utav det. Även Wilma har väl gruffat på Elsa men det var längesedan, jag tror att Wilma löpte då och hon var väl lite extra känslig då.
Det blev en promenad i det fina vädret idag och innan vi gick ut så blev det lite tasstrim. Deras tassar var i stort behov att friseras till, så nu trippar de runt på lätta tassar. Och ett litet träningspass fick vi till också på eftermiddagen Wilma och jag, och vi började baklänges med Fjärren, vittringen, en rak inkallning-belöning med boll för att få upp farten, lite apportering och så blev det till sist Rutan.

Nej nu får det bli bädden för mig, Wilma och Elsa har redan törnat in i soffan 🙂

DSC_0084
Titta vilken fin tårta jag fick, VoH färskfoder och lite falukrov och givetvis 6 st ljus
image

Hej hopp 🙂

Författare: Elsa, Wilma och JoJo

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

En tanke på “Hipp hurra för Wilma idag….”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s