Tranor, tranor och tranor !!

Inga bilder på hundarna denna gången men desto mer tranor. Vi tog bilen till Hornborgasjön-Trandansen, Bjurum/Skara igår  för att titta på alla tranorna. Det var några år sedan och det är en mäktig syn att se alla tranorna som står där tätt intill varandra, hoppandes, skuttandes, ätandes. Ett myller av tranor men också en del sångsvanar och den del gäss bl.a. sädgås. Det blåste väldigt kallt så det var inte så angenämt att stå där och fota lite. Och det är inte lätt att fota med två dragandes och nyfikna springrar i ena handen och kameran i den ena. Särskilt  Elsa hon ska på allt och titta och lukta. Wilma är lite mer försiktigt men den del kort blev det i alla fall då bara på tranor. Det var väldigt mycket folk där så det var trångt stundtals vid staket mot tranorna för alla ville se så bra som möjligt och kunna få det ultimata fotot.
Sen gick resan till andra sidan av sjön, Fågeludden-Padogen som ligger utan för Broddetorp. Lika mycket folk där så det blev trångt på spångarna ut till udden och det var många som hade hundarna med sig. Tyvärr var det lika blåsigt kallt där och man sökte sig snabbt lä så att solen kunde värma en.
Sen styrdes kosan till Falköping för en bit mat och en liten snabb sväng till min mor där vi intog lite kaffe efter maten. Resan hem togs via Trandansen/Bjurum-Lidköping så det blev några timmars resa, vi åkte kl 13:00 och var hemma 19:00. Elsa och Wilma fick sin mat och sen så stensomnade de i soffan.

Hej hopp 🙂

image
Vårens första blåsippa hittade vi på promenaden på långfredagen 3 april

DSC_0086 DSC_0088 DSC_0089 DSC_0090 DSC_0091 DSC_0093 DSC_0095 DSC_0100 DSC_0101 DSC_0102 DSC_0097

Författare: Elsa, Wilma och JoJo

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s