Skogspromenad x 2 (Bildbomb)

Förra veckan, torsdagen den 21 maj drog jag och hundarna till Hunneberg för en promenad i det fina vädret. Helt ensamma på skogsvägen till Nyrud/Kyrkvägen var vi. Härligt underbart väder för en långpromenad. Vi gick inte ända fram till Nyrud denna gång utan vek av in på Hols kvarnväg som var en genväg tvärs över skogen. Trodde det skulle bli en kortare väg men visade sig i slutändan att promenaden blev nästan 8 km lång.

IMG_0119 IMG_0120 IMG_0121 IMG_0122 IMG_0118
IMG_0114

Och idag så blev det en skogspromenad, lite oplanerad. Tänkte utforska en skogsväg på ett ställe där jag bara gått en gång förut. Det var lagom varmt med fläktande vindar men inte i skogen, där var det helt stilla och tyst. Ett rådjur sprang upp nästan framför näsan på Elsa men jag kunde hejda henne i tid som tur var. Vi var nog ute i nästan 2 timmar och vi gick nog sammanlagt ca 7 km.

IMG_0185 IMG_0188 IMG_0186IMG_0191

IMG_0197
Ett svalkande dopp i bäcken var bara ett måste, tyckte Elsa och Wilma

Och sedan var vi till Oslo i helgen, sambon och jag, vi hälsade på hos min dotter som bor där sedan 3 år tillbaka. Ett kanonväder hade vi och det var passande när man ska promenera runt  i Oslo. Lite bilder finns på min fotoblogg.
Elsa och Wilma var på ”kollo” hos Annie tillsammans med massor av hundkompisar. De hade det jättebra och Wilma  tycker det är jättekul medans Elsa är lite mer mattesjuk och längtar hem.

IMG_0200
4 st västgötaspets, ESS, 2 st dansk-svensk gårdshund Fia och Fanny

IMG_0201

Hej hopp 🙂

Författare: Elsa, Wilma och JoJo

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s