Cykel-promenad !!

IMG_0221
IMG_0222

 Vad ska man göra när man inte kan gå ordentligt och har två hundar som behöver röra på sig ? Jo man tar cykeln till hjälp. Jag drabbats av hälsporre i vä fot och har väldigt svårt att stödja på foten och det gör så in i h……ont. Så promenader med Elsa och Wilma var ju inte att tänka på. Och hoppa på kryckor runt funkar ju inte heller. Sagt och gjort det blev cykeln som fick agera som promenadhjälp idag. Fick ju ta det försiktigt med Elsa (gammeltanten) att det inte gick för fort och dessutom sken solen ganska varmt och skönt, så man fick cykla ganska sakta. Wilma tyckte det var OK att springa med, hon är inte överförtjust i det precis. Elsa pinnar på rätt så bra så henne får man hejda. De fick vara kopplade på asfaltsvägen där bilar kommer frekvent men sedan när vi kom in på grusvägen kopplade jag loss dom och de fick springa i sin egen takt och jag cyklade väldigt sakta. Så det blev som en snabb promenad runt. Det tog väl cirka en 3 kvart runt så nu känner jag  mig nöjd att de har fått motion och jag slipper ha dåligt samvete för att jag inte kan gå promenad med dom. 😊

Hej hopp 😀

Författare: Elsa, Wilma och JoJo

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s