Ja så var sommaren här, äntligen. 

 

Som vi har väntat, nu får man verkligen hoppas att den stannar ett tag. Jag har inte semester förrän v 30 så man får ta till vara varenda soldag när man är ledig.

Det har varit lite glest med blogginlägg men nu är det dags för en uppdatering.

Min fot är mycket bättre, men inte riktigt bra för jag känner att det är något ”mysko” under foten, från lilltån och utmed sidan. Lite halvt bedövat, har ännu fått svar från röntgen men hoppas det kommer i nästa vecka.

Wilma mår bra men Elsa har fått lite problem med ryggen. Har lite svårt att gå upp i trappan till övervåningen, det går väldigt sakta, svårt att hoppa i soffa, säng och upp i bilen, så jag har fått hjälpa henne. Hon verkar inte ha ont men hundar är väldigt bra på att dölja det. Så det blir inga promenader på ett tag. Hon får vila och ta det lugnt. Jag vill inte riskera att hon ska får ännu mera ont så jag fick säga återbud till ”Springernatta” som går av stapeln i helgen 😦  Ska ringa veterinären och få en tid för att undersöka hennes rygg och hoppas att vi får en röntgen. Vi har en rallylydnadstävling framför oss så jag hoppas att hon kan vara i form tills dess. Wilma är oxå anmäld till samma tävling men i nybörjarklassen och det blir hennes första start i rallylydnad 😀

I helgen har det varit ”Springernatta” på Hunneberg och segrare blev en släkting till Wilma, Pussentorpet Zuper Dazzling ”Maize” med matte Eva Salomonsson från Lund. Stort grattis till Er 🙂

IMG_0229

Författare: Elsa, Wilma och JoJo

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s