Wilma i fällning…

image
Wilma på promenad med matte

och det ligger som svart tunn matta av hennes päls på golvet. Så det blir att dammsuga varje dag och man borstar och borstar henne hur mycket som helst och ändå så släpper hon mycket så det blir nog till att bada henne en gång till. Och det är nog så att det är dags för ett löp i sept/okt….. fällning ca 2 mån innan.

IMG_0229
Sommar,sommar ….

Sista natten nu när jag skriver detta inlägg innan semestern och sedan 4 veckors ledigt, ja nästan 5 veckor blir det egentligen. Ska bli så himla gott, slappa och slappa….och givetvis lite träning med Elsa och Wilma. Och vi håller på att träna för fullt för en rallylydnadstävling i Stenungsund den 8 aug och sedan blir det en dubbel tävling i Mariestad den 15 aug. Elsa är oxå anmäld till båda i fortsättningklassen. Jag har tränat lite försiktigt med henne så inte glömmer helt och nu är det utan koppel i fortsättningklassen som gäller att hålla uppe kontakten med henne.

image
Elsa ❤ sover så gott bredvid matte

Annars så verkar hon vara som vanligt, att gå upp i trappan till övervåningen är inte längre några problem men att hoppa upp i soffa säng vill hon ha hjälp med eller så kravlar hon upp själv eller är hon bara lat 😝. Men att hoppa i bilen det får hon hjälp med. Hon går på smärtlindring i ca 2 veckor till så får vi se hur hon verkar må efter det. Och inga promenader med henne, bara några korta rundor så hon inte stelnar till helt, så det känns väldigt konstigt att ut och gå med en hund när man har gått med två stycken i flera år, det känns som man bara hade halv hund med sig men snart så får hon följa med igen på promenaderna igen.

Hej hopp 😀

Författare: Elsa, Wilma och JoJo

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s