Chockpaus av sommaren !!

image

Svinkallt ute, regnigt och blåsigt på mina första semesterdagar men det är bara att gilla läget liksom. Det ända positiva är att man kanske kan få gjort något inne  😉  lite städning, trimma hundar, tvätta fönster kanske…..de ser för bedrövliga ut nu.

image

Men idag så fick Elsa följa med på promenaden och det kändes bra. Det känns lite tomt att gå med en bara en hund och den enda fördelen med det är att Wilma ”pinnar” på ganska fort så jag kan gå i raskt takt och hon drar inte heller utan går snällt framför eller lite vid sidan om mig och sedan så blir det inte så mycket luktstopp heller.
I dag då var det regnigt i luften men vi klarade oss i från hällregn i alla fall. Elsa hade sitt täcke på sig och jag hade en regnjacka och Wilma bara sin päls 🙂 En runda i en lagom takt och jag tror att Elsa tyckte det var skönt att få röra på sig och få följa med. Hon går fortfarande på smärtstillande men på fredag får hon sista tabletten. Sen får vi se hur hon verkar. Vi måste börja så smått att träna inför rallylydnadstävlingen den 8 aug. Wilma och jag var och tränade igår uppe på klubben med ett gäng, Elsa var med också men fick sitta i bilen under tiden. Hon sitter bara och gapar och tjatar att hon vill också vara med så det är lugnast så. Hon kunde ju visserligen vara hemma men för lite omväxling så åkte hon med och fick gå en liten runda i skogen. Wilma och jag filar på några moment som hon har lite svårt för och det går bättre och bättre.

Igår fick jag i alla fall trimmat öronen på båda damerna och tassarna står snart på tur för en omgång. Wilma har blivit väldigt barnslig och jobbig när jag använder klippmaskinen. Vill inte sitta still och håller på vrider på huvudet hela tiden så man blir tokig. Det blev så efter det att maskinen krånglade för ett tag sedan då det skrek till i masken med skäret Oster skär 8,5 F   stannade när jag höll på som bäst och klippte på halsen. Jag blev sket-rädd, likaså Wilma. Jag vet inte om skäret inte satt på ordentligt eller att det går för tungt så att det stannar och maskinen skriker till. Jag får pröva några gånger till annars får jag skicka ner maskinen till Lyckliga Fåret så de får titta på den. Men som tur var fick jag klippt öronen på båda. 🙂

Hej hopp 🙂

Författare: Elsa, Wilma och JoJo

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s