Dusch av hundar..

…. stod på agendan idag. Efter att ha gått den dagliga promenaden så blev det bad/dusch av två st. hundar efteråt. Inte för de var smutsiga på något sett utan Elsa var i behov av en dusch, det var ett tag sedan, mer än ett halvår tror jag så henne tog jag först , hon är lättast att tvätta, står still och verka njuta i största allmänhet när jag masserar in schampot. Wilma däremot var inte alls länge sedan jag bada/duscha men efter pälsfällningen så blev hon lite mjällig och lite torr i pälsen så en rengörning till bruka göra susen. Så nu är de så fina i pälsen och luktar gott 😊

image image

Båda damerna susar gott efter ett badet 🙂

Författare: Elsa, Wilma och JoJo

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s