Semester !!

Jag tycker det är roligt att titta och hitta nya teman för min blogg. Det finns så många att välja på så nu är det nytt Tema igen !! Roligt att variera sig 🙂

Semester har jag fortfarande och detta är min 3:dje vecka och sambon har börjat jobba. Två veckor fick vi ihop och en liten tripp till Stockholm blev det med hans barnbarn. Med besök till Gröna Lund, Skansen och en liten rundtur runt slottet med omnejd.
Hemma går jag slår dank….gör ingenting 🙂 Skönt ibland !!

I dag var vi på ”Skubbet” i Grästorp och gick vår dagliga promenad. Vi var där i måndags oxå. Det är mycket skönare att gå där för träden skuggar en del så det blir inte så varmt. Det är en motionsslinga som går i ett skogsområde och det finns några slingor som är olika långa så om man vill så kan man gå en rejäl runda så är det bara att välja några och idag blev det 5 km, ungefär vad vi brukar gå i vanliga fall.
Elsa tycker inte om att gå när det blir för det blir varmt och det har nog med åldern att göra. Det märks att hon börjar bli gammal, allt går lite långsammare, lite segt men annars pigg. Och av ryggen märks ingenting av att hon har ont eller så. Så det har blivit bättre. Och att gå i trappor besvärar henne inte längre. Hon är sitt vanliga jag….men det är kanske bara en inbillning…. jag tycker ändå att hon är lite…jag vet inte inte men…när jag serverar maten morgon och kväll så får jag säga till henne flera gånger…var så god !!! Förut så var det nästan kalabalik innan maten serverades så hon fick äta. Ojoj, skynda skynda matte jag är hungrig nu. Men… det är kanske bara tillfälligt !!

Vi har varit uppe på klubben och tränat två gånger denna veckan, rallylydnad och några lydnadsmomnet som ”rutan” t.ex. Inkalln. med ställande, har det blivit för Wilmas del så att jag håller henne ajour i Lkl 3. Elsa tränar jag bara rallylydnad med.
Vi åker till Stenungsund på lördag för att tävla i rallylydnad och det kommer att bli en heldag för fortsättning klass startar kl  13:00 för Elsa och Wilma i nybörjare kl ca 9:30 på morgonen. Annie, min kompis, startar med sina båda ”västgötar” Stina och Ebba i avancerad klass kl 13:30. Det ska bli jätteroligt och jag hoppas att jag inte blir alltför för nervös (andas,andas) när jag går in på planen och att både Elsa och Wilma sköter sig 🙂

image image

Damerna chillar lite efter frukost på altanen

image

Hej hopp 🙂

Författare: Elsa, Wilma och JoJo

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

2 reaktioner till “Semester !!”

  1. Ja wordpress har många fina teman. Gjorde om min också för inte så länge sen 🙂 Härligt med semester. Min är slut sen några veckor tillbaka.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s