Wilma RLDN

Vi var iväg och tävlade  på Mariestads BHK lördagen den 15 aug, ett helt gäng från klubben var vi. Det var dubbeltävlingar i både nybörjare och fortsättningsklass och Elsa och Wilma var anmälda.
Det var mycket att hålla reda på i huvudet, 4 banvandringar och banvandringar som gick samtidigt, som Elsas B runda och Wilmas B runda, så det blev lite lätt panik men det löste sig, jag bytte till en senare grupp och startade sist med Elsa.
Men först från början….jag startade först med Elsa i fortsättning på förmiddagen, rundan gick jättefint och vi hade fin kontakt men…..jag klantade mig och blev diskad…..jag tog fram kopplet inne på banan strax efter målskylten innan plastbandet….snacka om att jag blev sur på mig själv och inte nog med det….fina 90 poäng hade det blivit om jag inte klantat till mig.
Sen var det Wilmas tur att gå A-rundan och nu hade det blivit varmt och som tur var så blåste det en del och det förde med en massa ljud från en skjutbana i närheten men ett ljud som Wilmas inte hade hört förut, k-pist knatter…som inte var inte bekant för henne så hon brydde sig inte som tur var 😊 och det hördes inte så tydligt som väl vad 😀 och det hördes ingenting av det när vi var inne på banan för då hade det blivit lite besvärligt !!!
Rundan gick fint och lite småfel blev det och jag ville inte veta resultatet innan det var dags för nästa runda.
Elsa fick sitta i bilen en stund medan jag gick banan med Wilma. När den var klar så var det raketfart till bilen för att hämta henne så hon blev klar för sin sista runda men den blev lite försenad så jag hann gå med Wilma i nybörjare B inna det var dags för Elsa. Och nu kände jag att det blivit rejält varmt, lite stressad var jag också men till slut så var det min och Elsas tur att gå hennes forts.B men jag kan säga att Elsa var väldigt trött och varm, det var väldigt varmt på banan och kontakten var nästan lika med noll så efter 3 moment så bröt jag. Jag gick delvis fel i spiralen så det var inte någon ide att fortsätta, det hade blivit pannkaka av alltihopa.
Då var det bara att vänta på resultaten från Wilmas rundor och prisutdelning. Och det lät vänta på sig men tillslut så var det klart. Wilma och jag hade på bana A-70 p,( precis på håret) och bana B-77 p. Vi hade ju ett godkänt resultat från Stenungsund den 8 aug så nu blev titel RLDN. Jättekul !! Helt otroligt, på bara 4 tävlingar gick vi igenom Rallylydnad nybörjare, duktiga tjej och roligt tycker hon att det är också 🙂

Vi var 4 st från klubben som tog titlar den dagen 3 st RLDN och en RLDF.  🙂  🙂

Och hemma sedan så var jag helt slut, det hade varit varmt och blåste och solen gjorde att jag var så trött i ögonen så det kändes som jag inte hade sovit på flera dagar. Elsa och Wilma var som däckade hela vägen hem, inte ett ljud eller rörelse från buren i bak.
Nu är det bara att tuta och köra på i Rallyn, både Elsa och Wilma ska löpa snart så jag hoppas att vi hinner med tävlingen i Angered den 20 sept där båda startar i Fortsättningsklassen och sedan är det lite smidigare när båda är i samma klass.  🙂

Hej hopp )

P1010004
Wilma med sin Titelrosett från Mariestad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s