Välkommen september !!

Då var september månad här, min månad. Jag älskar hösten med dess klara krispiga luft, lövens alla färger som brinner som guld och eld när solen lyser. Det har gått alldeles för fort, sommaren gick med stormsteg, en sommar som kom av sig men kom igen på slutet. Nu blir det till att mysa inne och krypa upp i soffan med hundar och sambo och kolla på filmer.
Wilmas titel RLDN är nu ”reggad” och diplomet som jag beställde har kommit, det gick ganska fort när väl tävlingsresultaten blev registrerade på hunddata. En stolt matte som tycker att Wilma var jätteduktig som lyckade ta sin titel på 4 starter varav två var på samma dag. Nu är ju nybörjarklassen lätt men man kan aldrig veta, man kan klanta till sig, tappa kontakten med matte, vice versa, mm. Så nu har jag båda damerna i samma klass och det underlättar en del.

Skärmklipp1
Wilmas hunddata med den nya titeln : )
image
Wilmas diplom 🙂

Nu kör vi vidare i fortsättningsklassen och nästa helg, söndag så blir det tävling i Angered men först på lördagen så ska vi gå en kurs i högerhandling, säkerhet och bakdelskontroll som är viktiga byggstenar i rallylydnad. Så det blir hundaktiviteter hela helgen 🙂

Promenader i det fina vädret är ett måste och mellan 5-6 km varje dag blir det och gammeltanten Elsa hänger med bra, om det inte blir för varmt för då går det lite sakta ibland. Hon är pigg och glad och på måndag fyller hon 10 år och då blir det tårta med ljus, en traditionen som jag har gjort i alla år för bägge hundarna 🙂

image image

image
Wilma håller koll, det kan ju ramla ner något, Kissen har nämligen ett dåligt bordsskick 🙂

Hej hopp 🙂

Författare: Elsa, Wilma och JoJo

Hundnörd som älskar Engelsk springer spaniels och katter

En tanke på “Välkommen september !!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s