Galenpannorna har lugnat sig !!!

Nu ska vi bara ta det lugnt, gå promenader, lite träning och ha lite annat skoj. Tävlingssäsongen är snart över för i år och vi har en tävling kvar som vi är anmälda till och det är i Nossebro den 21 nov, det är Sv.Rottweilerklubben som har en tävling i rallylydnad inomhus/ridhus.

image image

image
Träningen har var väldigt sparsam då både Elsa och Wilma har löpt och höglöpt samtidigt så det har varit highlife både inne och ute. Riktiga galenpannor har dom varit. Men nu har de lugnat ner sig och allt har återgått till det normala.
Vi skulle även ha varit med på DM i Rallylydnad som gick i Mariestad den 17 okt men vi stannade hemma men laget från vår klubb Vara-Grästorp BHK gjorde jättebra ifrån sig och vi blev 2:a i lagtävlingen, jätteroligt 🙂
KM i rallylydnad hade vi den 25 okt och båda var med och som tur var hade damerna löpt färdigt tills dess. Och inte hade vi tränat något innan…. men det gick bra ändå. Elsa blev 2:a i fortsättningsklassen med 96 p och Wilma blev 3:a med 89 p, vi var 3 st som var med i den klassen. Nybörjarklass och fortsätt.klass gick samma bana men vi då utan koppel.
KM i lydnad skulle det blivit den 30 okt men domaren blev sjuk så vi fick ställa in tävlingen och ett nytt datum är då 15 nov. Elsa ska gå i klass 2 och Wilma i klass 3.

Idag har det varit lite pälsvård på båda, började först med att klippa tassar och sedan efter promenaden fick jag ett ryck och tänkte att det är väl lika bra att bada bägge två så är det rena i pälsen när jag ska trimma dom på lördag. Och så blev det 🙂

image

Två nybadade damer 🙂

image image

Och två nyfönade damer 🙂

Hej hopp 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s